БОРИС КИДРИЧ 20, Битола, 7000, Македонија
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО
ХОТЕЛ БЕЛА КУЌА

За нас

Хотелот и бистро бар Бела Куќа се наоѓа во строгиот центар на градот, на само 30 метри од Широк сокак. Хотелот располага со 12 луксузно опремени соби, од кој 4 апартмани, сите со луксозно опремени купатила.

За Битола

Битола — град во југозападниот дел на Македонија. Градот е познат под името град на конзулите, бидејќи тука се наоѓале конзуларните претставништва на европските земји во времето на Отоманската Империја, каде заедно со Солун бил најважно место во европскиот дел на Империјата.

Галерија

Видео

Бела Куќа битола

За Битола

Reviews