БОРИС КИДРИЧ 20, Битола, 7000, Македонија

Контактирајте неи направете резервација:


Контактирајте не по пат на e-mail

За сите информации поврзани со сместувањето и резервирањето можете да не контактирате по пат на нашиот е-mail


Контакт телефон

За сите информации во врска со резервации и сместување можете да не контактирате на следниот контакт телефон: +389 47 225 225


Повелете, посетете не!

Хотел & Бистро Бар Бела Куќа се наоѓа во строгиот центар на Битола на само 30 метри од култниот Широк Сокак.